Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
Εδώ θα γίνονται όλες οι συζητήσεις για το Ayuwage.

ΘΕΜΑ: Αξιολόγηση

Αξιολόγηση 3 Χρόνια 1 Μήνας πριν #1254

  • admin
  • Το Άβαταρ του/της admin
o Aywage έκλεισε 4 χρόνια στα PTC και συνεχίζει για τον 5ο χρόνο, Είναι ένα ακόμα "περίεργο" PTC Site όπως θα δείτε μόλις κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο Site.

Όμως η συνέχεια μόνο ευχάριστη μπορεί να είναι.

Λίγο διαφορετικό από τα κοινά PTC αν και έχει θεάσεις διαφημίσεων οι χρήστες του μπορεί να πληρώνονται επίσης κάνοντας έρευνες κάνοντας Task ή ακόμα και λαμβάνοντας μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς που διοργανώνει κάθε εβδομάδα το Site.

Το Site δίνει μεγάλη βάση στην σωστή και ομαλή ροή των πραγμάτων.Όπως θα δείτε και μόνοι σας, Επίσης έχει δικό του Toolbar για να σε ειδοποιεί ανά πάσα στιγμή για καινούργιες ευκαιρίες πληρωμής.

Καλό θα ήταν να έχετε μια βασική γνώση της Αγγλικής γλώσσας για αυτό το Site. Πληρώνει καλά αλλά ζητάει καλούς χρήστες. Στρατηγική του AyWage : Ακολούθησε τους κανόνες και χωρίς Refferals σαν Standard Member μπορείς να βγάζεις ένα 5 Ευρώ την βδομάδα απλά και μόνο βλέποντας Διαφημίσεις, κάνοντας έρευνες και TASK.

Τρόπος πληρωμής : Paypal Ελάχιστη Πληρωμή : 5$ Πληρώνει κάθε: 7 εργάσιμες μέρες.

Επίσης μπορείτε να ενοικιάζεται εργάτες (Referrals) για 1 εβδομάδα με μόλις 20 Credits (0.01$) αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία στρατηγικής , καθώς δεν υπάρχει ανανέωση . Όρεξη να έχεις να κάνεις κλικ σε αυτό το Site και δεν θα χάσεις !

http://www.euroulakia.com/εργασια-απο-το-σπιτι/ayuwage

Τελευταία διόρθωση: 2 Χρόνια 8 Μήνες πριν από admin.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.

Αξιολόγηση 3 Χρόνια 1 Μήνας πριν #1255

  • admin
  • Το Άβαταρ του/της admin
υπεύθυνος και σε αυτό το "περίεργο" ptc site o erseke
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
loading...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.315 δευτερόλεπτα
Top