Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
Εδώ θα γίνονται όλες οι συνομιλίες για τo Buxvertise

ΘΕΜΑ: Αξιολόγηση - Buxvertise

Αξιολόγηση - Buxvertise 3 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #1552

  • admin
  • Το Άβαταρ του/της admin
Το Buxvertise έχει τις βάσεις και τα φόντα για να γίνει ένα αξιόπιστο PTC site με δύο "καθαρούς" Ιδρυτές που πληρώνουν και δουλεύουν για το καλό μας.

Είναι εύκολο και χωρίς δυσκολίες καθώς έχει τα χαρακτηριστικά των "γνωστών" PTC . Προσφέρει καθημερινά 25-30 διαφημίσεις. Προσφέρει BuxGrid που αν είσαστε τυχεροί μπορεί να βγάλετε ακόμα περισσότερα. Επίσης κάτι που δεν υπάρχει στα ποιο πολλά απο τα υπόλοιπα PTC είναι πως μια φορά την ημέρα έχετε την δυνατότητα να γυρίσετε τον τροχό της τύχης για πλούσια δώρα (π.χ. πόντοι που μπορείτε να τους κάνετε λεφτά)Ελάχιστο ποσό ανάληψης 5$

Μέθοδοι πληρωμής : Paypal (Verified) Payza Aναμονή Πληρωμής : 5 μέρεςΜε μόνο την θέαση διαφημίσεων είναι δύσκολο να αποκομίσετε σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Γιαυτό το λόγο ο κάθε χρήστης εφαρμόζει την στρατηγική του (για την ενοικίαση ρεφέραλς) έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο του.

Ευτυχώς για σας το euroulakia.com σας δίνει την καλύτερη στρατηγική για την απόκτηση ενός σταθερού μηνιαίου εισοδήματος χωρίς να επενδύσετε τίποτα.

Το θέμα είναι κλειδωμένο.

Αξιολόγηση - Buxvertise 3 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #1553

  • admin
  • Το Άβαταρ του/της admin
υπεύθυνος εδώ ο ερσεκε.. ρωτηστε οτι θέλετε
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
loading...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.309 δευτερόλεπτα
Top