Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τι είναι και πώς δουλεύει?

Τι είναι και πώς δουλεύει? 2 Χρόνια 11 Μήνες πριν #8360

  • admin
  • Το Άβαταρ του/της admin


Είναι ο τρίτος καλύτερος επεξεργαστής πληρωμών μέχρι στιγμής μετά απο Paypal και Payza.
Το Perfect Money προσφέρει μοναδικές δυνατότητες τόσο για επιχειρηματικούς όσο και για προσωπικούς λογαριασμούς.

Με τη χρήση του συστήματος πληρωμών Perfect Money, δύναστε να:
  1. Πραγματοποιείτε αμοιβαίες πληρωμές ανάμεσα στους χρήστες
  2. Λαμβάνετε πληρωμές σε διαφορετικά επιχειρηματικά έργα στο διαδίκτυο
  3. Εκτελείτε τακτικές πληρωμές στο διαδίκτυο
  4. Αποταμιεύετε με σιγουριά τα χρήματά σας σε ηλεκτρονικό λογαριασμό και να λαμβάνετε τόκους για το μηνιαίο υπόλοιπο του λογαριασμού
  5. Εκτελείτε πληρωμές για προϊόντα και υπηρεσίες σε διαδικτυακά καταστήματα
  6. Αγοράστε Bitcoin, Χρυσό, δολάρια ΗΠΑ και Ευρώ online.Πως εισάγετε χρήματα?

Για να εκτελέσετε πληρωμή μέσω διαδικτύου με το νόμισμα Perfect Money, οφείλετε κατ’ αρχάς να ανανεώσετε τον λογαριασμό σας. Δύναστε να το κάνετε με μερικούς τρόπους οι οποίοι θα σας επιτρέψουν να μετατρέψετε το πραγματικό σας πορτοφόλι σε εικονικό.

Τραπεζικό έμβασμα

Για την ανανέωση του λογαριασμού σας, οφείλετε να αποστείλετε τραπεζικό έμβασμα (SWIFT / IBAN) από τον τραπεζικό σας λογαριασμό ή να λάβετε πληρωμή από την πλευρά τρίτου, π.χ. από τον επιχειρηματικό σας συνεργάτη. Παρέχοντας στους συνεργάτες σας τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Perfect Money, αποκτάτε τη δυνατότητα να λαμβάνετε τραπεζικά εμβάσματα ακόμη και αν δεν έχετε τραπεζικό λογαριασμό.

Ανακαλύψτε πόσο απλό είναι να ανανεώσετε τον λογαριασμό σας στο Perfect Money με τραπεζικό έμβασμα και να απολαμβάνετε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών του συστήματος πληρωμών Perfect Money.

Οι χρεώσεις μας είναι πράγματι πολύ χαμηλές.

Το e-Voucher

Επιλέγοντας αυτήν την εναλλακτική δυνατότητα, αγοράζετε το e-Voucher με κωδικό ενεργοποίησης στο διαδίκτυο και ανανεώνετε τον λογαριασμό σας εισάγοντας αυτόν τον κωδικό σε ειδική φόρμα. Έτσι, δύναστε π.χ. να αγοράσετε το e-Voucher με νόμισμα του συστήματος Western Union σε ένα από τα πολλαπλά ανταλλακτήρια ή σε διαδικτυακή δημοπρασία.

Ηλεκτρονικό νόμισμα

Εισάγετε τα χρήματα απ’ ευθείας από άλλα συστήματα πληρωμών. Όλες οι πληρωμές με ηλεκτρονικά νομίσματα πιστώνονται στον λογαριασμό αυτοστιγμής.

Εγκεκριμένες Υπηρεσίες Ανταλλακτηρίων-Συνεργατών

Το ηλεκτρονικό νόμισμα του Perfect Money δύναται να αποκτηθεί με αντίτιμο σε άλλο ηλεκτρονικό νόμισμα, νομίσματα του συστήματος Western Union και Money Gram ή σε μετρητά.
Εισαγωγή χρημάτων με τη βοήθεια των Υπηρεσιών Ανταλλακτηρίων-Συνεργατών.

Bitcoin

Κάντε μια κατάθεση χρησιμοποιώντας Bitcoin κρυπτο-νομίσματος. Αμέσως να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας Perfect Money Β μετά από 3 επιβεβαιώσεις δικτύου.Πως εξάγετε χρήματα?
Είναι πολύ εύκολο να μετατρέψετε το ηλεκτρονικό νόμισμα Perfect Money σε πραγματικά χρήματα ή σε άλλα μέσα πληρωμής. Η εξαγωγή χρημάτων πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

Τραπεζικό Έμβασμα

Δύναστε να εξάγετε το νόμισμα Perfect Money μέσω τραπεζικού εμβάσματος στον on-line τραπεζικό λογαριασμό σας ή σε λογαριασμό τρίτου προσώπου. Εάν οι επιχειρηματικοί συνεργάτες ή υπηρεσία σας αποδέχονται μόνο τραπεζικά εμβάσματα, δύναστε επίσης να εξάγετε τα Perfect Money μέσω τραπεζικής πληρωμής ως πληρωμή για προϊόν ή υπηρεσία.

Οι χρεώσεις μας είναι πράγματι πολύ χαμηλές.

Το e-Voucher

Δημιουργήστε το προσωπικό σας πιστοποιητικό e-Voucher Perfect Money. Είναι μια θαυμάσια ιδέα να δίνετε κωδικούς των e-voucher στα μέλη της οικογενείας σας ή να τους χρησιμοποιείτε ως bonus. Επίσης, δύναστε να πωλήσετε το δικό σας e-Voucher τοις μετρητοίς.

Ηλεκτρονικό νόμισμα

Κατέχετε τη δυνατότητα να εξάγετε τα χρήματά σας από τον λογαριασμό του Perfect Money, σε λογαριασμό άλλου ηλεκτρονικού συστήματος.

Προπληρωμένες κάρτες

Προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να αγοράζουν προπληρωμένες κάρτες στο διαδίκτυο, χωρίς να εξέλθουν από τον λογαριασμό τους στο Perfect Money. Δύναστε π.χ. να αγοράσετε «Προπληρωμένη κάρτα Visa» για ασφαλείς και αξιόπιστες αγορές στο διαδίκτυο.

Εγκεκριμένες Υπηρεσίες Ανταλλακτηρίων-Συνεργατών

Το νόμισμα Perfect Money δύναται να αποκτηθεί με τα συστήματα Western Union και Money Gram. Επίσης, δύναστε να ανταλλάσσετε το Perfect Money με όποιο άλλο ηλεκτρονικό νόμισμα ή να το εξαργυρώσετε στην πόλη που μένετε.

Εξαγωγή χρημάτων με τη βοήθεια των Εγκεκριμένων Υπηρεσιών Ανταλλακτηρίων-Συνεργατών.

Bitcoin

Κάντε ανάληψη απευθείας στο Bitcoin πορτοφόλι σας. Το Perfect Money επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν ανάληψη κεφαλαίων από λογαριασμούς Perfect Money Β στο Bitcoin πορτοφόλι της επιλογής σας. Όλες οι συναλλαγές διεκπεραιώνονται αυτόματα.
Τελευταία διόρθωση: 2 Χρόνια 11 Μήνες πριν από admin.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
loading...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.340 δευτερόλεπτα
Top