Δυστυχώς (ή ευτυχώς) από τις αρχές του 2015 το PayPal προσπαθεί να μειώσει τις συναλλαγές με τις PTC ιστοσελίδες. Ήδη άρχισε να απαγορεύει την χρήση του Paypal σε ολοκαίνουριες PTC ιστοσελίδες ενώ υποστήριξε πως μόνο οι αξιόπιστες ιστοσελίδες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του PayPal. Επίσης έθεσε ξεκάθαρα πως εάν δημιουργηθούν πολλές αδικαιολόγητες υποθέσεις μη-πληρωμής απο καποια συγκεκριμένη PTC ιστοσελίδα τότε αυτόματα θα σταματήσει να παρέχει τις υπηρεσίες του σε αυτήν.

Καλό θα ήταν να προχωρήσουμε στην εκμετάλλευση των υπόλοιπων επεξεργαστών πληρωμών. Ένα πανομοιότυπος επεξεργαστής με το PayPal είναι το Payza. Απο τους καλύτερους επεξεργαστές πληρωμών αφού πρόσφατα πρόσθεσε και την δυνατότητα να δίνει πίσω τα χαμένα λεφτά στον εξαπατημένο χρήστη όπως κάνει και το Paypal.

 

Ενας άλλος καλός επεξεργαστής είναι το PerfectMoney.  Είναι ο τρίτος καλύτερος επεξεργαστής πληρωμών μέχρι στιγμής μετά απο Paypal και Payza.

Το Perfect Money προσφέρει μοναδικές δυνατότητες τόσο για επιχειρηματικούς όσο και για προσωπικούς λογαριασμούς.

Με τη χρήση του συστήματος πληρωμών Perfect Money, δύνασθε να:

  1. Πραγματοποιείτε αμοιβαίες πληρωμές ανάμεσα στους χρήστες
  2. Λαμβάνετε πληρωμές σε διαφορετικά επιχειρηματικά έργα στο διαδίκτυο
  3. Εκτελείτε τακτικές πληρωμές στο διαδίκτυο
  4. Αποταμιεύετε με σιγουριά τα χρήματά σας σε ηλεκτρονικό λογαριασμό και να λαμβάνετε τόκους για το μηνιαίο υπόλοιπο του λογαριασμού
  5. Εκτελείτε πληρωμές για προϊόντα και υπηρεσίες σε διαδικτυακά καταστήματα
  6. Αγοράστε Bitcoin, Χρυσό, δολάρια ΗΠΑ και Ευρώ online.

Δυστυχώς για να πιστώσετε τον λογαριασμό σας πρέπει να γινεί μέσω Εγκεκριμένες Υπηρεσίες Ανταλλακτηρίων-Συνεργατών. Με λίγα λόγια δεν θα μπορείτε να πιστώσετε τον λογαριασμό του PerfectMoney απευθείας από την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποια Υπηρεσία Συνεργατών έτσι ώστε να μεταφέρετε τα λεφτά σας από το PayPal ή Payza στον λογαριασμό του PerfectMoney.

Μία από τις καλύτερες Υπηρεσίες Ανταλλακτήριων Συνεργατών είναι το Rchange.

 

ewallet top-up,WMZ top-up,WebMoney top-up,LR top-up,PerfectMoney top-up,LibertyReserve top-up

Για να μεταφέρετε λεφτά απο το Payza στο PerfectMoney πολύ απλά διαλέγετε το "Payza" στο "Υοu Pay" και ακολούθως διαλέγεις το "PerfectMoney USD" στο "You receive". Με λίγα λόγια πληρώνετε με Payza και αποκτάτε PerfectMoney. Με το που θα γίνει η εξαργύρωση τότε σε διάστημα 24 ωρών θα εμφανιστούν τα λεφτά στον λογαριασμό του PerfectMoney και από εκεί και πέρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες ιστοσελίδες που θέλουν αποκλειστικά η συναλλαγή να γίνει με PerfectMoney.

 

Το πιο κάτω βίντεο θα σας κάνει να κατανοήσετε περισσότερα για το πώς δουλεύει το Paypal/Payza με συνδυασμό του rchange και Perfectmoney

Top