εργασια απο το σπιτι

 

http://adpageviews.com

Για την Στρατηγική πατήστε εδώ 

Αξιολόγηση Adpageviews

 

Ίδρυση : 21 Αυγούστου 2014

 

Το AdPageViews με μια πρώτη ματιά βλέπουμε πως έχει ένα μοναδικό script, είναι σταθερό και αρκετά κερδοφόρο PTC site.

Έχει ένα νέο σύστημα ενοικίασης ρεφεραλς το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον και αξιοποιήσιμο,ειδικά για όσους δυσκολευονται στην εύρεση άμεσων ρεφς.

Το σύστημα υπολογίζει τα κλικς που έγιναν από όλους τους RR και σύμφωνα με το μέσο όρο πιστώνει το κάθε μέλος ξεχωριστά ανάλογα με τους RR που έχει. Το AdPageViews μπορούμε να το δουλέψουμε σαν μια extra εργασία από το σπίτι ή ας πούμε καλύτερα σαν μια extra δουλειά από το σπίτι αφού συνεχίζει τη καλή του πορεία πληρώνοντας όλα τα μέλη χωρίς προβλήματα,με αποτέλεσμα τη συνεχόμενη αύξηση στα μέλη και επίσης διαθέτει ένα ενεργό φόρουμ και μια γρήγορη ομάδα υποστήριξης.

Αξίζει να ασχοληθούμε με το AdPageViews το οποίο είναι αρκετά αξιόπιστο ώστε να κερδίσουμε ενα extra μηνιαίο εισόδημα και να το δούμε σαν μια εύκολη εργασία από το σπίτι το οποίο αν το "κυνηγήσουμε" απο την αρχή Θα μας ανταμείψει αμεσα.

Ελάχιστο ποσό εξαργύρωσης - $2.00

Οι πληρωμές ειναι άμεσες

Τρόπος πληρωμής - Paypal,Payza,SolidTrustPay

Δυνατότητα ενοικίασης ρεφεραλς

Κέρδος ανά κλικ - $0.025

Κέρδος ανα κλικ άμεσου ρεφεραλ - 0.025$

Κέρδος ανα κλικ ενοικιασμενου ρεφεραλ - 0.005$

Διαθέσιμα κλικ ανά ημέρα - 10+

Ευτυχώς για σας το euroulakia.com σας δίνει την καλύτερη στρατηγική για την απόκτηση ενός σταθερού μηνιαίου εισοδήματος και την σωστή εργασία από το σπίτι χωρίς να επενδύσετε τίποτα. 

 

 

Top