εργασια απο το σπιτι

 

http://www.atlanticptc.com

 

Αξιολόγηση Atlantic PTC

 

Ιδιοκτήτης: Phil Charles

Ίδρυση : 02 Φεβρουαρίου 2014

 

Το Atlantic PTC είναι ένα Aurora Site που θεωρούνται ως αρκετά αξιόπιστα, αλλά όχι με τεράστια κέρδη όπως το υπόλοιπα Bux Sites στον χώρο των PTC.

Το Atlantic PTC προσφέρει άνεση και ευκολία με τον μοντέρνο σχεδιασμό του, οπότε είναι εύκολο από τον ποιο έμπειρο μέχρι τον ποιο αρχάριο χρήστη να καταλάβει πως λειτουργεί.

Εκτός από την θέαση διαφημίσεων που δίνει καθημερινά περίπου 0.01$ με μέσω όρο 20-25 διαφημίσεις, υπάρχει η δυνατότητα PTP που μπορούμε να προωθούμε το Link που μας δίνει το Site και με βάσει τους επισκέπτες που απλά θα βλέπουν την σελίδα να μας πιστώνει κάποια έξτρα δολάρια.

Ένα επιπλέον χρήσιμο "εργαλείο" που προσφέρει το AtlanticPTC είναι το Click Exchange. Μέσω αυτής της επιλογής μπορούμε να πιστωνόμαστε Credits καθώς βλέπουμε διαφημίσεις, και αργότερα με τα Credits αυτά να μπορούμε να διαφημίζουμε δικά μας sites.

Το μόνο μειονέκτημα που μπορεί να έχει το AtlanticPTC σε σχέση με τα υπόλοιπα PTC Sites είναι ότι δεν προσφέρει την δυνατότητα ενοικίασης εργατών , αυτό όμως καλύπτετε με την δυνατότητα που δίνει με τους άμεσους εργάτες να πιστώνουν όλα τους τα κλικ.

Ελάχιστο όριο πληρωμής : 1$

Μέθοδοι πληρωμής : Paypal

Αναμονή πληρωμής : Έως 30 ημέρες

 

 

 

Top