εργασια απο το σπιτι

 

http://www.cashcamel.net

 Για την Στρατηγική πατήστε εδω

Αξιολόγηση Cash Camel

Ιδιοκτήτης: Kristopher Armes

Έτος Ίδρυσης : 2010

 

Μην σας ξεγελά το απλό παρουσιαστικό που έχει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Το Cash Camel λειτουργεί επιτυχημένα εδώ και 4 χρόνια.

To Cash Camel προσφέρει τις πιο χαμηλές τιμές για κάποιον που θέλει να διαφημίσει την ιστοσελίδα του. Με μόλις 0,25$ μπορεί να διαφημίσει την ιστοσελίδα σου σε 1000 χρήστες. Αυτό το πλεονέκτημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάποιον που θέλει να διαφημίσει την ιστοσελίδα του έτσι ώστε να αποκτήσει άμεσους ρεφεραλς.

Στα θετικά είναι πως δεν υπάρχει κάποιο όριο για άμεσους ρεφεραλς ενώ προσφέρει περισσότερες από 250 διαφημίσεις!! (υπάρχει η δυνατότητα για AutoSurf) 

Το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι μόλις 0,01$ (!!!!) χρησιμοποιώντας μόνο Paypal μέχρι στιγμής. Για να κάνετε ανάληψη ο λογαριασμός του Paypal σας πρέπει να είναι verified.

Όπως και με το Neobux, εάν χρησιμοποιείτε μόνο την θέαση διαφημίσεων θα είναι δύσκολο να αποκομίσετε σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Θα πρέπει να εφαρμόσετε ένα πλάνο (για την ενοικίαση των ρεφεραλς) έτσι ώστε να αποκτήσετε πιο γρήγορα το μηνιαίο εισόδημα

Ευτυχώς για σας το euroulakia.com σας δίνει το καλύτερο πλάνο για την απόκτηση ενός σταθερού μηνιαίου εισοδήματος χωρίς να επενδύσετε τίποτα.

 

 

Top