εργασια απο το σπιτι

 

http://www.cashtravel.info

 Για την Στρατηγική πατήστε εδώ

Αξιολόγηση Cashtravel

 

Ιδιοκτήτης: Tony Xu (Canada)

Ίδρυση : 13 Μαΐου 2012

 

Το CashCamel είναι μια ανερχόμενη ιστοσελίδα που πληρώνει τον χρήστη για να βλέπει διαφημίσεις, να συμπληρώσει μικροδουλείες/ερωτηματολόγια και να διαβάζει γραπτά μηνύματα. Όπως και η CashCamel έχει πολύ φτηνές τιμές για διαφημίσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για PTP (Paid To Promote) άλλων ιστοσελίδων που προσφέρουν καλά λεφτά για να προμοτάρεις την σελίδα τους σε διάφορους χρήστες. 

Η συγκεκριμένη σελίδα είναι ενεργή για περισσότερο από 2 χρόνια. Στο χώρο των PTC αυτο θεωρείτε ιδιαίτερα σημαντικό αφού πολύ λίγες PTC ιστοσελίδες καταφέρνουν να είναι ενεργές για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πληρώνει πάντα σε διάστημα ενός 24ώρου και είναι πάντα συνεπής στις πληρωμές της.

Έχει απεριόριστο όριο για άμεσους ρεφεραλς και το ελάχιστο όριο πληρωμής είναι μόλις στα 0,05$ απο Paypal και 1,05 για Payza.

Επιπλέον εκτός από διαφημίσεις προσφέρει και "points" οι οποιοί κερδίζονται εύκολα και μπορούν να εξαργυρωθούν στο τέλος με λεφτά.

Το euroulakia.com σας το συστήνει ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε και να κερδίσετε ένα extra και σταθερό μηνιαίο εισόδημα. 

Κέρδος ανά κλικ: 0,001 - 0,01$.

Κέρδος ανά συμπλήρωση μικροδουλειάς: 0.03-0.10$.

Διαθέσιμα κλικ ανά ημέρα: 20+ διαφημίσεις

Ευτυχώς για σας το euroulakia.com σας δίνει την καλύτερη στρατηγική για την απόκτηση ενός σταθερού μηνιαίου εισοδήματος και την σωστή εργασία από το σπίτι χωρίς να επενδύσετε τίποτα.

 

 

 

Top