εργασια απο το σπιτι

 

http://www.ctpbux.com

 Για την Στρατηγική πατήστε εδω

Αξιολόγηση ClixToPaid

Ιδιοκτήτης: Rakesh Kamandal

Έτος Ίδρυσης : 2013

 

Ανανέωση* 01/12/2014

Αυτό και το αδελφάκι του (ClixToCash) δεν τα πήγαιναν καλά τελευταία. Δεν πλήρωναν στην ώρα τους (στο φόρουμ τους υπάρχει μόνο μια πληρωμή τις τελευταίες 7 μέρες). Επίσης πολλοί χρήστες αποβλήθηκαν από το φόρουμ ρωτώντας λογικές ερωτήσεις οι οποίες δεν απαντήθηκαν ποτέ. 

 

Το ClixToPaid είναι και αυτή μια ανερχόμενη PTC ιστοσελίδα η οποία είναι ενεργή από τις 25η Δεκέμβρη του 2013. και ο διαχειρηστής  και μέχρι τώρα πληρώνει όλους τους χρήστες της χωρίς να παρατηρηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι "αδελφάκι" με το CTPCash η όποια είναι και αυτή ανερχόμενη και συνεχίζει την ανοδική της πορεία χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Λόγω του οτι είναι αδελφάκι με το CTPCash προσφέρει και ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες και επιλογές με αυτό. Ακολούθως το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι σταθερά στα 4$ μέσω Paypal και EgoPay. 

Δεν προσφέρει απεριόριστο όριο άμεσων ρεφεραλς αλλά και με τους 200 σαν όριο (χωρίς καμία συνδρομή) κρίνεται ικανοποιητικό όριο για την απόκτηση έξτρα εισοδήματος.

Επιπλέον έχει δικό του ενεργό φόρουμ και ενεργή υπηρεσία υποστήριξης που απαντά σχεδόν άμεσα στους χρήστες της.

Με μόνο την θέαση διαφημίσεων είναι δύσκολο να αποκομίσετε σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Γιαυτό το λόγο ο κάθε χρήστης εφαρμόζει την στρατηγική του (για την ενοικίαση ρεφέραλς) έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο του.

Ευτυχώς για σας το euroulakia.com σας δίνει την καλύτερη στρατηγική για την απόκτηση ενός σταθερού μηνιαίου εισοδήματος και την σωστή εργασία από το σπίτι χωρίς να επενδύσετε τίποτα.

 

 

Top