εργασια απο το σπιτι

 

http://www.ctpcash.com

 Για την Στρατηγική πατήστε εδω

Αξιολόγηση CTPCash

Ιδιοκτήτης: Rakesh Kamandal

Έτος Ίδρυσης : 2014

 

Ανανέωση* 01/12/2014

Αυτό και το αδελφάκι του (ClixToPaid) δεν τα πήγαιναν καλά τελευταία. Δεν πλήρωναν στην ώρα τους (στο φόρουμ τους υπάρχει μόνο μια πληρωμή τις τελευταίες 7 μέρες). Επίσης πολλοί χρήστες αποβλήθηκαν από το φόρουμ ρωτώντας λογικές ερωτήσεις οι οποίες δεν απαντήθηκαν ποτέ. 

 

Το CTPCash είναι μια καινούρια PTC ιστοσελίδα. Είναι ενεργή από τις 1η Φλεβάρη του 2014 και μέχρι τώρα πληρώνει όλους τους χρήστες της χωρίς να παρατηρηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι "αδελφάκι" με την ClixToPaid η όποια και αυτή είναι ανερχόμενη και συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Στα θετικά πως αν και νέα ιστοσελίδα πληρώνει καθημερινώς τους χρήστες της. Το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι σταθερά στα 4$ μέσω Paypal και EgoPay. 

Δεν προσφέρει απεριόριστο όριο άμεσων ρεφεραλς αλλά και με τους 200 σαν όριο (χωρίς καμία συνδρομή) κρίνεται ικανοποιητικό για την απόκτηση έξτρα εισοδήματος.

Επιπλέον έχει δικό του ενεργό φόρουμ και υπηρεσία υποστήριξης που απαντά σχεδόν άμεσα στα ερωτήματα των χρηστών της.

Με μόνο την θέαση διαφημίσεων είναι δύσκολο να αποκομίσετε σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Γιαυτό το λόγο ο κάθε χρήστης εφαρμόζει την στρατηγική του (για την ενοικίαση ρεφέραλς) έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο του.

Ευτυχώς για σας το euroulakia.com σας δίνει την καλύτερη στρατηγική για την απόκτηση ενός σταθερού μηνιαίου εισοδήματος και την σωστή εργασία από το σπίτι χωρίς να επενδύσετε τίποτα.

 

 

Top