εργασια απο το σπιτι

 

http://www.globalbux.net

 Για την Στρατηγική πατήστε εδώ

Αξιολόγηση Globalbux

Ανανέωση** 17/09/2014

Δυστυχώς η σελίδα σταμάτησε να πληρώνει ενώ έκλεισε και το φόρουμ. Το euroulakia.com σας συνιστά να μείνετε μακριά από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Το Globalbux έχει ιδρυθεί τον Απρίλη του 2013. Είναι στις υποσχόμενες ιστοσελίδες για τον λόγο ότι πληρώνει μέχρι τώρα. Θα μπορούσε να ήταν και σε πιο πάνω κατηγορία αλλά το ότι το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι σταδιακό** το αφήνει στην κατηγορία με τις υποσχόμενες ιστοσελίδες.

**Σταδιακή ανάληψη είναι όταν ο χρήστης φτάσει το ελάχιστο ποσό (που είναι 4 $) και κάνει ανάληψη τότε αυτομάτως το επόμενο ελάχιστο όριο ανάληψης θα πάει στα 5 $ (κ.ο.κ) μέχρι να φτάσει τα 10$ όπου θα μείνει σταθερό.

Το ελάχιστο αρχικό ποσό ανάληψης είναι 4$ (ενώ αυξάνεται σταδιακά μέχρι τα 10 $)και πληρώνει μέσω EgoPay, Neteller, PayPal και Payza.

Με μόνο την θέαση διαφημίσεων είναι δύσκολο να αποκομίσετε σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Γιαυτό το λόγο ο κάθε χρήστης εφαρμόζει την στρατηγική του (για την ενοικίαση ρεφέραλς) έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο του.

Ευτυχώς για σας το euroulakia.com σας δίνει την καλύτερη στρατηγική για την απόκτηση ενός σταθερού μηνιαίου εισοδήματος και την σωστή εργασία από το σπίτι χωρίς να επενδύσετε τίποτα.

 

 

Top