εργασια απο το σπιτι

 

http://www.hunbux.eu

 

Αξιολόγηση HunBux

Έτος Ίδρυσης : 2008

 

Το hunbux πλησιάζει επιτυχημένα τα 6 χρονιά λειτουργίας με έδρα την Ουγγαρία. Πληρώνει τους χρήστες του για να βλέπουν διαφημίσεις και πληρώνει μέσω paypal και payza καθώς υπάρχει και η επιλογή να σταλούν χρήματα και σε τραπεζικό λογαριασμό.

Το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι μόλις 1$ στην πρώτη ανάληψη και από κει και πέρα υπάρχει κλιμάκωση δηλαδή 3$ στη δεύτερη ανάληψη, 5$ στην τρίτη, και τελικό όριο είναι τα 7$ από την τέταρτη ανάληψη και μετά.

Παρέχει ικανοποιητικό αριθμό διαφημίσεων και θέτει όριο τις θεάσεις 40 διαφημίσεων σε καθημερινή βάση.

Αν υπολογίσουμε ότι κάθε διαφήμιση πληρώνει 0.001 cents σε κάθε standard μέλος γρήγορα καταλαβαίνουμε ότι ο κάθε απλός χρήστης μπορεί να αποκομίζει 4 cents τη μέρα μόνο από τις θεάσεις διαφημίσεων.

Στα πολύ θετικά του site είναι ότι ο χρηστής πιστώνεται ΟΛΑ τα click του referral του. Για κάθε standard μέλος υπάρχει όριο στον αριθμό των refκαι είναι 15. Βεβαια με πιθανή αναβάθμιση ο αριθμός αυξάνεται καθώς επίσης αυξάνονται και οι αποδόσεις των διαφημίσεων.

Υπάρχουν διάφορα πακέτα αναβαθμίσεων ανάλογα με το τι στρατηγική θέλει να ακολουθήσει το κάθε μέλος και ανάλογα με το τι ποσό θέλει να επενδύσει. Το site παρέχει forum και πολύ καλό support.

Με μόνο την θέαση διαφημίσεων είναι δύσκολο να αποκομίσετε σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Γιαυτό το λόγο ο κάθε χρήστης εφαρμόζει την στρατηγική του (για την ενοικίαση ρεφέραλς) έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο του.

Ευτυχώς για σας το euroulakia.com σας δίνει την καλύτερη στρατηγική για την απόκτηση ενός σταθερού μηνιαίου εισοδήματος και την σωστή εργασία από το σπίτι χωρίς να επενδύσετε τίποτα.

 

 

Top