εργασια απο το σπιτι

 

http://www.innocurrent.com

 Για την Στρατηγική πατήστε εδω

Αξιολόγηση InnoCurrent

Ιδιοκτήτης: Ίδιος με το Ayuwage

Έτος Ίδρυσης : 12 Φεβρουαρίου 2011

 

Το InnoCurrent είναι ο "μικρός" αδερφός του AyuWage με αρκετές βελτιώσεις στην σχεδίαση όμως κρατώντας των βασικό κορμό και τα στοιχεία του AyuWage.

Οδεύοντας προς τον 4ο χρόνο το Innocurrent προσφέρει σιγουριά και σταθερότητα! Που είναι το ποιο σημαντικό για τα PTC Site, καθώς το πλάνο του είναι ίδιο με του AyuWage, " Δίνει ότι έχει "

Έτσι λοιπόν από αυτό το Site μπορούμε να βγάλουμε από θεάσεις και διάφορα Tasks όπως "emails" , "search" και άλλα πολλά από 0.0005$ την ημέρα έως και 1$ χωρίς να έχουμε Refferals .

Η επιλογή του να ενοικιάζουμε εργάτες υπάρχει και εδώ, όμως καλό θα ήταν να μην την χρησιμοποιήσουμε, καθώς τις περισσότερες φορές το μόνο που καταφέρνουμε είναι να χάσουμε τα χρήματα μας, καθώς είναι πολύ δύσκολο να βρούμε κάποιον αξιόπιστο!

Επίσης προσοχή στο να ακολουθούμε σωστά και πιστά αυτά που ζητάει η σελίδα! Γιατί τα Ban είναι πολύ εύκολα. Όμως αν κάνουμε σωστά την δουλειά μας δεν φοβόμαστε τίποτα.

Επίσης διαθέτει Toolbar που με το κατέβασμα του ενημερώνει αυτόματα για τις διαφημίσεις που είναι διαθέσιμες για εμάς! Καθώς διαφημίσεις εμφανίζονται καθ' όλη την διάρκεια της μέρας.

Τρόπος πληρωμής : Paypal,Payza

Ελάχιστη Πληρωμή : 5$

Πληρώνει κάθε: 7 εργάσιμες μέρες.

Με μόνο την θέαση διαφημίσεων είναι δύσκολο να αποκομίσετε σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Γιαυτό το λόγο ο κάθε χρήστης εφαρμόζει την στρατηγική του (για την ενοικίαση ρεφέραλς) έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο του.

Ευτυχώς για σας το euroulakia.com σας δίνει την καλύτερη στρατηγική για την απόκτηση ενός σταθερού μηνιαίου εισοδήματος και την σωστή εργασία από το σπίτι χωρίς να επενδύσετε τίποτα.

 

 

Top