εργασια απο το σπιτι

 

http://mybitmine.co

 

Αξιολόγηση Mybitmine

 


Καλώς ήρθατε στο Mybitmine, ένα online παιχνίδι στρατηγικής όπου είστε κάτοχος ορυχείου. Πρόκειται για ένα δωρεάν παιχνίδι που βρίσκεται σε λειτουργία από τον Οκτώβριο του 2014 και σκοπός του είναι η παραγωγή και συλλογή όσο δυνατόν περισσότερου χρυσού.

Η διαδικασία του παιχνιδιού είναι απλή: Συμπληρώνοντας κάθε πέντε λεπτά ένα captcha code, κερδίζετε χρυσό, τον οποίο μπορείτε είτε να επενδύσετε για αναβαθμίσεις, αγοράζοντας π.χ. εργάτες για το ορυχείο σας, είτε να μετατρέψετε τον χρυσό σε bitcoins, τα οποία μπορείτε να στείλετε απευθείας στο e-wallet σας.

Το παιχνίδι προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων για αναβαθμίσεις, δίνοντας σας την ευκαιρία να ισχυροποιήσετε το λογαριασμό σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας .

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει και η δυνατότητα αναβάθμισης του χρόνου αναμονής, έτσι ώστε η διάρκεια αντίστροφης μέτρησης για το captcha code να αυξάνεται .

Είναι ένα εύκολο, μη χρονοβόρο παιχνίδι που με την ελάχιστη συστηματική, καθημερινή ασχολία σταδιακά θα σας αποφέρει όλο και περισσότερα κέρδη.

Οι πληρωμές γίνονται αποκλειστικά σε bitcoins και το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι 0,001 btc. Τα bitcoins στέλνονται άμεσα στο e-wallet σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν απορίες σχετικά με το παιχνίδι, τη στρατηγική και τη λειτουργία του, μπορείτε να ανατρέξετε στο αντίστοιχο thread του forum της ιστοσελίδας μας.

 

 

 

Top