εργασια απο το σπιτι

 

http://www.neatclix.com

 Για την Στρατηγική πατήστε εδώ

Αξιολόγηση Neatclix

 

Πρώτα από όλα το euroulakia.com ΔΕΝ σας συνιστά αυτή την σελίδα. Η σελίδα αυτή ξεκίνησε καλά πριν από 3 μήνες αλλά στην συνέχεια άρχισαν τα προβλήματα πληρωμών στους χρήστες. Πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν πως δεν πληρώνονταν ή πως έκαναν ανάληψη από την ιστοσελίδα αλλά τα λεφτά δεν έρχονταν στο Paypal ή Payza. 

Με ένα απλό Whois μπορούμε να δούμε πως η ιστοσελίδα είναι εγκαταστημένη στην Γαλλία άλλα περισσότερες πληροφορίες δεν μας παρέχει.

Υπάρχουν βέβαια και μερικοί χρήστες που πληρώνονται σταθερά. Όπως θα είδατε και εσείς η σελίδα δουλεύει πλήρως. Αν κάποιος θέλει να πάρει το ρίσκο και να επενδύσει τον χρόνο του στο Neatclix τότε το euroulakia.com του εύχεται να μην εξελιχθεί σε απάτη. 

Το ελάχιστο αρχικό ποσό ανάληψης είναι 2$ και πληρώνει μέσω EgoPay, Neteller, PayPal και Payza.

Με μόνο την θέαση διαφημίσεων είναι δύσκολο να αποκομίσετε σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Γιαυτό το λόγο ο κάθε χρήστης εφαρμόζει την στρατηγική του (για την ενοικίαση ρεφέραλς) έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο του.

Ευτυχώς για σας το euroulakia.com σας δίνει την καλύτερη στρατηγική για την απόκτηση ενός σταθερού μηνιαίου εισοδήματος και την σωστή εργασία από το σπίτι χωρίς να επενδύσετε τίποτα.

 

Δωρεάν Εγγραφή

 

Top