εργασια απο το σπιτι

 

http://www.northclicks.com

 

Αξιολόγηση NorthClicks

Ιδιοκτήτης: David McDonald

Έτος Ίδρυσης : 2012

 

To NorthClicks κλείνει επιτυχώς τα 2 χρόνια πληρώνοντας τους χρήστες για να βλέπουν διαφημίσεις,διάφορες μικροδουλείες και για να παίζουν (δοκιμάζουν) διάφορα παιχνίδια!!  

Δεν υπάρχει κάποιο όριο στους άμεσους ρεφεραλς πληρώνοντας 20% προμήθεια. Προσφέρει περισσότερες απο 30 διαφημίσεις καθημερινά και έχει δικό του φόρουμ το οποίο βοηθά τους χρήστες και απαντούν σε διάφορες απορίες

Το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι στα $1 και παίρνει 3 εργάσιμες μέρες. Πληρώνει μέσω Paypal και Payza.

Επίσης προσφέρει σύστημα πόντων τους οποίους τους εξαργυρώνεις με πραγματικά λεφτά. Έχει διάφορους τρόπους για να κερδίσει κάποιος λεφτά σε αυτή την ιστοσελίδα και μερικοί από αυτούς είναι η θέαση βίντεο και η συμπλήρωση μερικών προσφορών ή ερωτηματολογίων.

Με μόνο την θέαση διαφημίσεων είναι δύσκολο να αποκομίσετε σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Γιαυτό το λόγο ο κάθε χρήστης εφαρμόζει την στρατηγική του (για την ενοικίαση ρεφέραλς) έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο του.

Ευτυχώς για σας το euroulakia.com σας δίνει την καλύτερη στρατηγική για την απόκτηση ενός σταθερού μηνιαίου εισοδήματος και την σωστή εργασία από το σπίτι χωρίς να επενδύσετε τίποτα.

 

 

 

Top