εργασια απο το σπιτι

 

http://www.ojooo.com

 Για την Στρατηγική πατήστε εδω

Αξιολόγηση Ojooo

Ανανέωση** 20/11/2014

 

Η κατάσταση παραμένει η ίδια χωρίς κανένα σημάδι βελτίωσης από τους διαχειριστές της σελίδας. Πολλοί χρήστες είναι στην αναμονή για περισσότερο από 4 μήνες για να πληρωθούν ως εξίσου το euroulakia υποβιβάζει το Οjooo από τις ύποπτες σελίδες στις σελίδες άπατηςΜακριά από την συγκεκριμένη σελίδα.

Ανανέωση* 08/08/2014

Εδώ και ένα μήνα το ojooo σταμάτησε να πληρώνει τους χρήστες του. Το euroulakia.com σας συνιστά να μην επενδύσετε τον χρόνο σας σε αυτή την ιστοσελίδα μέχρι να αλλάξουν τα δεδομένα


Το ojooo είναι από τις καινούριες PTC ιστοσελίδες. Λειτουργεί επιτυχώς εδώ και 6 μήνες και πληρώνει τους χρήστες (μέσω Paypal ή Payza) σε 31 εργάσιμες μέρες. Μπορεί οι 31 μέρες να φαντάζουν πολλές αλλά είναι πολύ καλή και αξιόπιστη πηγή έξτρα εισοδήματος.

Δυστυχώς αυτή η ιστοσελίδα δεν παρέχει ακόμη την ελληνική γλώσσα αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως είναι ζήτημα χρόνου να την προσθέσουν.

Υπάρχουν πολλές διαφημίσεις και καθημερινά μπορείτε να κερδίζετε μέχρι και 7 σεντ. Όταν φτάσει το εισόδημα σας στο 2$ τότε θα μπορείτε να αγοράσετε το πακέτο με τους 10 refferals και το εισόδημα σας θα αυξάνετε μέρα με την μέρα

Το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι 2$ και πληρώνει μέσω PayPal ή Payza.

Με μόνο την θέαση διαφημίσεων είναι δύσκολο να αποκομίσετε σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Γιαυτό το λόγο ο κάθε χρήστης εφαρμόζει την στρατηγική του (για την ενοικίαση ρεφέραλς) έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο του.

Ευτυχώς για σας το euroulakia.com σας δίνει την καλύτερη στρατηγική για την απόκτηση ενός σταθερού μηνιαίου εισοδήματος και την σωστή εργασία από το σπίτι χωρίς να επενδύσετε τίποτα.

 

 

Top