εργασια απο το σπιτι

 

http://ore-mine.com/

Για την Στρατηγική πατήστε εδώ 

Αξιολόγηση Ore-Mine

 


Καλώς ήρθατε στο Ore-mine, ένα online παιχνίδι στο οποίο κερδίζεις αληθινά χρήματα. Το Ore-mine βρίσκεται σε λειτουργία εδώ και περίπου 9 μήνες.

Διαφέρει τόσο από τα ptcsites, αφού δεν χρειάζεται να κάνετε click για να βλέπετε διαφημίσεις όσο και από τα online παιχνίδια, μιας και δεν είναι απαραίτητο να δαπανάτε χρόνο προσπαθώντας να ‘’χτίσετε’’ το λογαριασμό σας.

Το μοναδικό που απαιτείται είναι μόλις 20 δευτερόλεπτα από το χρόνο σας προκειμένου ουσιαστικά να περισυλλέξετε την ‘’παραγωγή’’ του ορυχείου σας. Πρόκειται για ένα υπερβολικά ευέλικτο και εύκολο παιχνίδι με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και αναβάθμισης του account σας με προοπτικές ώστε να αποκομίζετε καθημερινά όλο και περισσότερα κέρδη. Ένα από τα πλεονέκτηματά του είναι και το ελάχιστο ποσό ανάληψης το οποίο είναι μόλις 10 cents, ποσό που αντιστοιχεί σε 0,0005 bitcoins.

Οι πληρωμές γίνονται σε bitcoins, ιδανικό για όσους ήδη διαθέτουν e-wallet. Σε περίπτωση που δεν έχετε e-wallet σας δίνεται η δυνατότητα να εγγραφείτε σε ένα exchanger site το οποίο θα λαμβάνει τα bit coins και θα στέλνει άμεσα στον PayPal λογαριασμό σας το ανάλογο χρηματικό πόσο χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

 

 

Top