εργασια απο το σπιτι

 

www.pipstycoon.com

 

Αξιολόγηση Pipstycoon

 


Καλώς ορίσατε στο Pipstycoon, ένα online, οικονομικό παιχνίδι στρατηγικής, που βρίσκεται σε λειτουργία από τον Ιούλιο του 2015.

Πρόκειται για ένα πολύπλοκο, ρεαλιστικό παιχνίδι από το οποίο δεν πρέπει να απέχετε. Παίζοντας, έχετε τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθείτε στο κόσμο των επενδύσεων και να βγάλετε ένα επιπλέον εισόδημα.

Το παιχνίδι προσφέρει ποικίλες δυνατότητες ανάπτυξης και ισχυροποίησης, ξεκινώντας από τη δυνατότητα εικονικής εργασίας σε εταιρίες και συνεχίζοντας με αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις εταιριών και προϊόντων και άλλες πολλές οικονομικές και επενδυτικές δραστηριότητες.

Με την ελάχιστη καθημερινή ενασχόληση το κέρδος σας ξεκινάει από 0.15 cents. Όσο πιο πολύ ασχολείστε και ¨χτίζετε¨ το λογαριασμό σας, τόσο τα κέρδη σας θα αυξάνονται. Ένα από τα πιο δελεαστικά και ενδιαφέροντα στοιχεία του παιχνιδιού είναι και η δυνατότητα να συμμετέχετε μέσω του λογαριασμού σας σε online πλατφόρμες χρηματιστηρίου αγοραπωλησίας νομισμάτων και προϊόντων.

Η ευελιξία στις πληρωμές είναι τεράστια, αφού έχετε τη δυνατότητα να πληρωθείτε με web wallets, καθώς επίσης και με bitcoins, litecoins και dogecoins, να μεταφέρετε το ποσό της πληρωμής σας σε Debit και Credit cards, να ζητήσετε τραπεζική επιταγή, ακόμα και να λάβετε την πληρωμή σας μέσω Western Union.

Όσον αφορά στους referrals τα κέρδη που μπορείτε να αποκομίσετε από αυτούς είναι άκρως ικανοποιητικά, αφού αποδίδουν μέχρι και 10% της παραγωγής τους. Για περισσότερες πληροφορίες σε ό,τι αφορά στην ανάπτυξη και τη λειτουργία του παιχνιδιού, καθώς και για επιπλέον στρατηγικές μπορείτε να ανατρέξετε στο αντίστοιχο thread του forum της ιστοσελίδας μας.

 

 

 

Top