εργασια απο το σπιτι

 

http://www.probux.com

 Για την Στρατηγική πατήστε εδω

Αξιολόγηση Probux

Ιδιοκτήτης: ProBux Ltd

Έτος Ίδρυσης : 2012

 

Ανανέωση** 12/09/2014

Δυστυχώς η σελίδα σταμάτησε να πληρώνει ενώ δεν τήρησε την υπόσχεσή της πως από τις 12 Σεπτέμβρη θα ξεκινούσε ξανά να πληρώνει. Το euroulakia.com σας συνιστά να μείνετε μακριά από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Το probux ήταν μια υποσχόμενη ιστοσελίδα το οποίο μοιάζει στον βασιλιά των PTC ιστοσελίδων (Neobux). Λειτουργεί επιτυχώς εδώ και 2 χρόνια και πληρώνει άμεσα τους χρήστες είτε μέσω Paypal ή Payza.

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα που έχει η σελίδα είναι πως είναι μεταφρασμένη στα ελληνικά (από τον Απρίλη 2014) δίνοντας την ευκαιρία και στους Ελληνες να αποκτήσουν ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα.

Τα απλά μέλη κερδίζουν 0.01$ για κάθε διαφήμιση που βλέπουν. Περιλαμβάνει επίσης και το παιχνίδι ProGrid ή κόμιστρο των 2$ σε περίπτωση που κάποιος άμεσος referral κάνει αναβάθμιση του λογαριασμού του.

Το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι 5$ και πληρώνει μέσω PayPal ή Payza.

Με μόνο την θέαση διαφημίσεων είναι δύσκολο να αποκομίσετε σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Γιαυτό το λόγο ο κάθε χρήστης εφαρμόζει την στρατηγική του (για την ενοικίαση ρεφέραλς) έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο του.

Ευτυχώς για σας το euroulakia.com σας δίνει την καλύτερη στρατηγική για την απόκτηση ενός σταθερού μηνιαίου εισοδήματος και την σωστή εργασία από το σπίτι χωρίς να επενδύσετε τίποτα.

 

 

Top