εργασια απο το σπιτι

 

http://www.thebuxer.com

 

Αξιολόγηση TheBuxer

Έτος Ίδρυσης : 2013 

 

Το TheBuxer είναι ένα site που βρίσκεται στον χώρο των PTC Sites από την 1η Ιουνίου 2013 και από τότε μέχρι σήμερα πληρώνει χωρίς πολλά προβλήματα τους χρήστες του.

Έχει πολλές ομοιότητες με παρόμοια site όπως το NeoBux, μπορείς να κερδίσεις λεφτά απλά με το ποντίκι σου από το σπίτι , είτε κλικάροντας τις καθημερινές διαφημίσεις που σου δίνει, ή κάνοντας διάφορα τασκς που πληρώνουν αξιόλογα ποσά.

Η εργασία από το σπίτι δεν θα ήταν ποτέ τόσο εύκολη με αυτά τα site , και το TheBuxer μπορεί να γίνει άλλο ένα στην λίστα που μπορείς να βγάλεις κάποιο αξιόλογο ποσό με υπομονή και επιμονή.

Καθημερινά προσφέρει περισσότερες από 15 διαφημίσεις που μπορεί να σου δώσουν γύρο στο 0.01$ και με ένα σύστημα ενοικίασης εργατών που προσφέρει + κάποιους ενεργούς άμεσους εργάτες μπορείς να βγάλεις ένα αξιόλογο ποσό από το σπίτι σου από την δουλειά ή όπου άλλου υπάρχει υπολογιστής και ίντερνετ.

Τα παραπάνω από 2 χρόνια στον χώρο κάνουν το TheBuxer πραγματικά ένα αξιόλογο site που έχει τα φόντα και τις δυνατότητες να συνεχίσει να πληρώνει για αρκετό καιρό ακόμα.

Μπορεί τα κέρδη αν μην είναι πάρα πολλά, αλλά είναι σταθερά.

Τρόποι Πληρωμής : PayPal, Payza (verified) Ελάχιστο όριο ανάληψης : 2$

Mέγιστος χρόνος αναμονής για ανάληψη : 14 ημέρες

Ποσό κερδών από εργάτες : 40% για στάνταρ μέλος έως 150% για αναβαθμισμένα μέλη.

 

 

Top