εργασια απο το σπιτι

 

http://www.twickerz.com/

 Για την Στρατηγική πατήστε εδω

Αξιολόγηση Twickerz

Ιδιοκτήτης: Ms. Marijoy

Έτος Ίδρυσης : 2011

 

Ανανέωση** 20/11/2014

 

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αργεί στις πληρωμές της μετά από έλεγχο του Euroulakia.com. Επίσης η σελίδα προστέθηκε στο δίκτυο GoldenGroup το οποίο έχει αρνητική φήμη στο χώρο του PTC. Όσες σελίδες βρίσκονται στο συγκεκριμένο δίκτυο είναι όλες τους σελίδες ΑΠΑΤΗΣ (Goldenclix, SilverClix, Adzpot, Clixdo and Balkanikaclix) για αυτό το euroulakia είναι επιφυλακτικό και το υποβαθμίζει στις ύποπτες σελίδες. Το euroulakia σας συνιστά να μην χαραμίστε τον χρόνο σας στην συγκεκριμένη σελίδα εφόσον τα πράγμα θα παραμείνουν έτσι όπως είναι.

 

Η twickerz, αν και δεν είναι ευρέως γνωστή στο κόσμο του PTC, δεν παύει να είναι από τις πιο σταθερές και αξιόπιστες PTC ιστοσελίδες. Πληρώνει εδώ και 3 χρόνια χωρίς να παραλείψει οποιαδήποτε πληρωμή στους χρήστες τις. Πληρώνει μέσω Paypal, Payza, EgoPay, Perfect Money και μέχρι πρόσφατα πρόσθεσε και το SolidTrustPay. Είναι η μόνη ιστοσελίδα που πληρώνει από 5 διαφορετικούς payment processors!!!

 

Το μυστικό για την επιτυχία είναι η γρήγορη αναβάθμιση σε premium καθώς  αυτομάτως πολλαπλασιάζεται και η προμήθεια που δίνουν οι εργάτες (referrals) με αποτέλεσμα το γρήγορο και σταθερό κέρδος.  Περιλαμβάνει επίσης και διάφορες μικροδουλειες (tasks/minijobs/paid signups) οι οποίες βοηθούν τον χρήστη να αποκτήσει περισσότερα χρήματα.

Το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι 1.5$ και πληρώνει σε 7 εργάσιμες μέρες.

Με μόνο την θέαση διαφημίσεων είναι δύσκολο να αποκομίσετε σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Γιαυτό το λόγο ο κάθε χρήστης εφαρμόζει την στρατηγική του (για την ενοικίαση ρεφέραλς) έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο του.

Ευτυχώς για σας το euroulakia.com σας δίνει την καλύτερη στρατηγική για την απόκτηση ενός σταθερού μηνιαίου εισοδήματος και την σωστή εργασία από το σπίτι χωρίς να επενδύσετε τίποτα.

 

 

Top