εργασια απο το σπιτι

 

http://viru5.com

Για την Στρατηγική πατήστε εδώ 

Αξιολόγηση Viru5

 

Ιδιοκτήτης: Richard Sturdy

Ίδρυση : 05 Αυγούστου 2014

 

Το Viru5 έχει ένα μοναδικό script και είναι ένα ξεχωριστό PTC site. Έχει ένα διαφορετικό σύστημα κέρδους το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον και αξιοποιήσιμο ειδικά για όσους είναι "λαγωνικά" και αρκετά καλοί στην εύρεση άμεσων ρεφς.

Για κάθε άμεσο ρεφεραλ που αποκτούμε,κερδίζουμε από $0.005 έως και $0,05 ανάλογα σε ποια κατηγορία μέλους ανήκουμε.

Επίσης κερδίζουμε από τα καθημερινά κλικ σε διαφημίσεις που κάνουν οι ρεφ μας και τέλος το σύστημα τους έχει 5 επίπεδα ρεφεραλ - άρα κερδίζουμε και από τους ρεφεραλς που αποκτούν οι ρεφς μας έως και σε πέντε επίπεδα.

Το Viru5 μπορούμε να το δουλέψουμε σαν μια extra εργασία από το σπίτι ή  σαν μια extra δουλειά απο το σπίτι αφού συνεχίζει τη καλή πορεία που εχει πληρώνοντας ολα τα μέλη χωρίς προβλήματα με αποτέλεσμα τη συνεχόμενη αύξηση στα μέλη και επίσης διαθέτει μια γρήγορη ομάδα υποστήριξης.

Αξίζει να ασχοληθούμε με το Viru5 το οποίο είναι αρκετό αξιόπιστο ώστε να κερδίσουμε ένα extra μηνιαίο εισόδημα και να το δούμε σαν μια εύκολη εργασία από το σπίτι το οποιο αν το "κυνηγησουμε" απο την αρχη Θα μας ανταμείψει άμεσα.

Απεριόριστο όριο για άμεσους ρέφεραλς

Ελάχιστο ποσό εξαργύρωσης - $5.00

Τρόπος πληρωμής - Paypal

Πληρωμή εντός 7 ημερών

Κέρδος ανά κλικ - $0.005+

Κέρδος ανα κλικ αμεσου ρεφεραλ - $0.005+

Ευτυχώς για σας το euroulakia.com σας δίνει την καλύτερη στρατηγική για την απόκτηση ενός σταθερού μηνιαίου εισοδήματος και την σωστή εργασία από το σπίτι χωρίς να επενδύσετε τίποτα. 

 

 

Top