εργασια απο το σπιτι

 

http://www.warofclicks.com

 Για την Στρατηγική πατήστε εδώ

Αξιολόγηση WarOfClicks

 

Ιδιοκτήτης: Efe Birinci

Ίδρυση : 20 Ιουνίου 2014

 

Αυτό που το καθιστά διαφορετικό από άλλα PTC sites είναι ότι μπορείτε να κάνετε κλικ στις διαφημίσεις κάθε ώρα! (διαφημίσεις θα επανέρχονται κάθε ώρα, πράγμα που σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να κάνετε κλικ και να κερδίζετε κάθε ώρα). 

Εκτός από μετρητά, μπορείτε να κερδίσετε επίσης Warcoins ως ανταμοιβή για την ολοκλήρωση διαφόρων δραστηριοτήτων. Τα warcoins μπορούν να χρησιμοποιήθουν για ενοικίαση και ανακύκλωση των ρεφεραλς.

Το ελάχιστο ποσό εξαργύρωσης είναι $2.00

Δέχεται Paypal και Payza. Οι πληρωμές είναι άμεσες.

Κέρδος ανά κλικ - 0.002$

Κέρδος ανά κλικ νοικιασμένου ρεφεραλ - 0.002$

Κέρδος ανά κλικ άμεσου ρεφεραλ - 0.002$

Διαθέσιμα κλικ ανά ημέρα - 100+

Κέρδος έως 1.50$ καθημερινά από διαφημίσεις  

Απεριόριστες διαφημίσεις, γρήγορη ομάδα υποστήριξης και πολύ ενεργό φόρουμ είναι μερικά από τα στοιχειά που το καθιστούν ενα υποσχόμενο και αξιόπιστο site. Στο warofclicks δεν χρειάζεται να επενδύσετε χρήματα για να ξεκινήσετε. 

Με μόνο την θέαση διαφημίσεων είναι δύσκολο να αποκομίσετε σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Γιαυτό το λόγο ο κάθε χρήστης εφαρμόζει την στρατηγική του (για την ενοικίαση ρεφέραλς) έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο του.

Ευτυχώς για σας το euroulakia.com σας δίνει την καλύτερη στρατηγική για την απόκτηση ενός σταθερού μηνιαίου εισοδήματος και την σωστή εργασία από το σπίτι χωρίς να επενδύσετε τίποτα.

 

 

Top