εργασια απο το σπιτι

 

 

 Για την Στρατηγική πατήστε εδώ

Αξιολόγηση Zapbux

 

Ιδιοκτήτης: zapIdeas Inc

Έτος Ίδρυσης : 2010

 

Ανανέωση** 12/09/2014

Δυστυχώς η σελίδα σταμάτησε να πληρώνει ενώ έκλεισε και το φόρουμ. Είχε άμεση σχέση με Fusebux και Probux (ίδιος ιδιοκτήτης) τα οποία σταματήσαν να πληρώνουν και αυτά. Το euroulakia.com σας συνιστά να μείνετε μακριά από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Το Zapbux είναι η πιο καινούρια PTC (Paid To Click) ιστοσελίδα από την λίστα των κορυφαίων ιστοσελίδων. Η εταιρία είναι νόμιμη εγγεγραμμένη από το 2010 και δεν υπάρχει περίπτωση να εξελιχθεί σε απάτη.

Το Zapbux είναι μια υποσχόμενη ιστοσελίδα που προέρχεται από νόμιμη/εγγεγραμμένη εταιρία πληρώνοντας τους χρήστες τις άμεσα χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στο παρελθόν. Το euroulakia.com σας το προτείνει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι 4$ και πληρώνει μέσω EgoPay, Neteller, PayPal και Payza.

Με μόνο την θέαση διαφημίσεων είναι δύσκολο να αποκομίσετε σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Γιαυτό το λόγο ο κάθε χρήστης εφαρμόζει την στρατηγική του (για την ενοικίαση ρεφέραλς) έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο του.

Ευτυχώς για σας το euroulakia.com σας δίνει την καλύτερη στρατηγική για την απόκτηση ενός σταθερού μηνιαίου εισοδήματος και την σωστή εργασία από το σπίτι χωρίς να επενδύσετε τίποτα.

 

 

 

Top