ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Το euroulakia.com σας προσφέρει την δυνατότητα να έχετε μαζεμένες όλες τις ιστοσελίδες οι οποίες πληρώνουν τον χρήστη μόνο και μόνο για να βλέπει διαφημίσεις. Αν ψάχνετε εργασία από το σπίτι τότε το euroulakia.com είναι η καταλληλότερη ιστοσελίδα για εσάς.

Αυτές οι ιστοσελίδες είναι γνωστές σαν PTC (Pay To Click). Paid To Click είναι ένα online επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο ενεργά ως μεσάζων μεταξύ τους διαφημιστές και των χρηστών (καταναλωτές). Ο διαφημιζόμενος πληρώνει για την εμφάνιση της διαφημίσεων στην ιστοσελίδα PTC, και ένα μέρος του ποσού αυτού πηγαίνει στον θεατή όταν βλέπει τη διαφήμιση. Επιπλέον, οι περισσότερες PTC ιστοσελίδες προσφέρουν μια προμήθεια στα μέλη του για την εγγραφή νέων μελών (παρόμοια με πολλά προγράμματα μάρκετινγκ θυγατρικών σε απευθείας σύνδεση), ή μπορούν να καταβάλουν τα μέλη ένα ποσοστό των κλικ που κάνουν τις παραπομπές τους ως μια συνεχής προμήθεια.

Η ενασχόληση με τις PTC ιστοσελίδες είναι μια εύκολη εργασία από το σπίτι είτε για ένα έξτρα μηνιαίο εισόδημα ή για μία πλήρους απασχόληση εργασία που το μόνο που χρειάζεται είναι ένας υπολογιστής και πολύ υπομονή. Πολλές από τις PTC ιστοσελίδες καταλήγουν σε απάτες (δεν πληρώνουν εν τέλει τους χρήστες) αλλά η μεγάλη κοινότητα του euroulakia.com (βλέπε Φόρουμ) προλαβαίνει και ξεσκεπάζει όλες αυτές τις ιστοσελίδες και τις τοποθετεί στην απαγορευτική λίστα.

Επίσης το euroulakia.com σας παρουσιάζει την στρατηγική και tutorials για το πως να βγάλετε λεφτά χωρίς να δώσετε ούτε ένα ευρώ από την τσέπη σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι υπομονή, επιμονή και στρατηγική.

Για να δείτε όλες τις αξιόπιστες PTC ιστοσελίδες (ανά κατηγορία) που πληρώνουν τον χρήστη για να βλέπει διαφημίσεις πατήστε εδώ.

Σημαντική Σημείωση**

Οι ιστοσελίδες αυτές ΔΕΝ είναι get rich quick scheme αλλά ούτε σελίδες που πρέπει να επενδύσετε κάποια λεφτά. Είναι σελίδες με δωρεάν εγγραφή και γιαυτό τον λόγο το επιθυμητό αποτέλεσμα έρχεται μέσα από δουλειά και υπομονή.

εργασια απο το σπιτι

PTC ιστοσελίδες

Το  euroulakia.com συγκέντρωσε για σας όλες τις ιστοσελίδες οι οποίες πληρώνουν για την θέαση διαφημίσεων.  Σας αναλύει την κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά κατατάσσοντας την σε επίπεδο αξιοπιστίας. Πατήστε πιο κάτω για να δείτε ποιες είναι αυτές οι ιστοσελίδες.

PTC ιστοσελίδες

εργασια απο το σπιτι

Στρατηγική

Το euroulakia.com σας προσφέρει την στρατηγική έτσι ώστε να καταφέρετε  σε μικρό  χρονικό διάστημα να αποκτήσετε ένα αξιοπρεπές και σταθερό εισόδημα.

Περισσότερα...

εργασια απο το σπιτι

Επιτυχημένες ιστορίες & αποδείξεις

Κάποιες από τις πολλές επιτυχημένες ιστορίες των χρηστών που δοκίμασαν την τύχη τους στην θέαση διαφημίσεων αποκτώντας ένα σταθερό εισόδημα.

Περισσότερα...

Οι καλύτερες και πιο αξιόπιστες
 

ιστοσελιδες

Η παλαιότερη και η καλύτερη PTC ιστοσελίδα μέχρι στιγμής. Λειτουργεί εδώ και 6 χρόνια επιτυχώς και πληρώνει τους χρήστες του πάντα άμεσα μέσω PayPal και Payza.

 Περισσότερα...

Λειτουργεί επιτυχώς εδώ και 6 χρόνια. Πληρώνει σε 7 μέρες ενώ έχει λεχθεί από πολλούς πως δίνει καλύτερα στατιστικά από όποιοδηποτε άλλη PTC ιστοσελίδα.

 

Περισσότερα...

Μαζί με το Neobux είναι το παλαιότερο και από τα πιο αξιόπιστα που υπάρχουν αυτή την στιγμή . Προσφέρει πολλές διαφημίσεις για θέαση και με σωστή τακτική μπορεί εύκολα κάποιος να αποκτήσει ένα σταθερό εισόδημα. 

Περισσότερα...

Πρόκειται για τις υπόλοιπες PTC ιστοσελίδες χωρισμένες σε κατηγορία αξιοπιστίας. Η περιγραφή κάθε ιστοσελίδας θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά, τακτική και κάθε πόσο πληρώνουν.

Περισσότερα...

 

The 9 TOP PTC established business which are paying for more than 4 years!!!!!

Neobux 

 

 www.neobux.com

40+ Ads

Online from: 2008

Scarlet Clicks

 

http://www.scarlet-clicks.info 

53+ Ads

Referrals Average: 5- 7.9 !!!!

Click here to see my 6.26 average from my 200 rented referrals!!

Online from: 2008

Clixsense

 

http://www.clixsense.com

25+ Ads

Online from: 2007

 

 

 

 

   

CashnHits

 

 http://www.cashnhits.com

70+ Ads

Online from: 2010

 

Buxp

 

http://buxp.org

57+ Ads

Online from: 2008

 

GPTPlanet

 

 http://www.gptplanet.com

50+ Ads

Online from: 2010

 

 

 

   

Bucks247

 

 http://www.bucks247.com

43+ Ads

Online from: 2009

 

 

 

 

 

  

Wordlinx

 

 http://wordlinx.com

43+ Ads

Online from: 2003!!!!!

 

 

 

New Risinig Stars

Paidverts

 

 https://www.paidverts.com

62+ Ads

Online from: 2014

 

 

WoC

 

 http://www.warofclicks.com

58+ Ads

Online from: 2014

 

 

CashTravel

 

 http://www.cashtravel.info

43+ Ads

Online from: 2013

 

 

Top