ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Το euroulakia.com σας προσφέρει την δυνατότητα να έχετε μαζεμένες όλες τις ιστοσελίδες οι οποίες πληρώνουν τον χρήστη μόνο και μόνο για να βλέπει διαφημίσεις. Αν ψάχνετε εργασία από το σπίτι τότε το euroulakia.com είναι η καταλληλότερη ιστοσελίδα για εσάς.

Αυτές οι ιστοσελίδες είναι γνωστές σαν PTC (Pay To Click). Paid To Click είναι ένα online επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο ενεργά ως μεσάζων μεταξύ τους διαφημιστές και των χρηστών (καταναλωτές). Ο διαφημιζόμενος πληρώνει για την εμφάνιση της διαφημίσεων στην ιστοσελίδα PTC, και ένα μέρος του ποσού αυτού πηγαίνει στον θεατή όταν βλέπει τη διαφήμιση. Επιπλέον, οι περισσότερες PTC ιστοσελίδες προσφέρουν μια προμήθεια στα μέλη του για την εγγραφή νέων μελών (παρόμοια με πολλά προγράμματα μάρκετινγκ θυγατρικών σε απευθείας σύνδεση), ή μπορούν να καταβάλουν τα μέλη ένα ποσοστό των κλικ που κάνουν τις παραπομπές τους ως μια συνεχής προμήθεια.

Η ενασχόληση με τις PTC ιστοσελίδες είναι μια εύκολη εργασία από το σπίτι είτε για ένα έξτρα μηνιαίο εισόδημα ή για μία πλήρους απασχόληση εργασία που το μόνο που χρειάζεται είναι ένας υπολογιστής και πολύ υπομονή. Πολλές από τις PTC ιστοσελίδες καταλήγουν σε απάτες (δεν πληρώνουν εν τέλει τους χρήστες) αλλά η μεγάλη κοινότητα του euroulakia.com (βλέπε Φόρουμ) προλαβαίνει και ξεσκεπάζει όλες αυτές τις ιστοσελίδες και τις τοποθετεί στην απαγορευτική λίστα.

Επίσης το euroulakia.com σας παρουσιάζει την στρατηγική και tutorials για το πως να βγάλετε λεφτά χωρίς να δώσετε ούτε ένα ευρώ από την τσέπη σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι υπομονή, επιμονή και στρατηγική.

Για να δείτε όλες τις αξιόπιστες PTC ιστοσελίδες (ανά κατηγορία) που πληρώνουν τον χρήστη για να βλέπει διαφημίσεις πατήστε εδώ.

Σημαντική Σημείωση**

Οι ιστοσελίδες αυτές ΔΕΝ είναι get rich quick scheme αλλά ούτε σελίδες που πρέπει να επενδύσετε κάποια λεφτά. Είναι σελίδες με δωρεάν εγγραφή και γιαυτό τον λόγο το επιθυμητό αποτέλεσμα έρχεται μέσα από δουλειά και υπομονή.

εργασια απο το σπιτι

PTC ιστοσελίδες

Το  euroulakia.com συγκέντρωσε για σας όλες τις ιστοσελίδες οι οποίες πληρώνουν για την θέαση διαφημίσεων.  Σας αναλύει την κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά κατατάσσοντας την σε επίπεδο αξιοπιστίας. Πατήστε πιο κάτω για να δείτε ποιες είναι αυτές οι ιστοσελίδες.

PTC ιστοσελίδες

εργασια απο το σπιτι

Στρατηγική

Το euroulakia.com σας προσφέρει την στρατηγική έτσι ώστε να καταφέρετε  σε μικρό  χρονικό διάστημα να αποκτήσετε ένα αξιοπρεπές και σταθερό εισόδημα.

Περισσότερα...

εργασια απο το σπιτι

Επιτυχημένες ιστορίες & αποδείξεις

Κάποιες από τις πολλές επιτυχημένες ιστορίες των χρηστών που δοκίμασαν την τύχη τους στην θέαση διαφημίσεων αποκτώντας ένα σταθερό εισόδημα.

Περισσότερα...

Οι καλύτερες και πιο αξιόπιστες
 

ιστοσελιδες

Η παλαιότερη και η καλύτερη PTC ιστοσελίδα μέχρι στιγμής. Λειτουργεί εδώ και 6 χρόνια επιτυχώς και πληρώνει τους χρήστες του πάντα άμεσα μέσω PayPal και Payza.

 Περισσότερα...

Λειτουργεί επιτυχώς εδώ και 6 χρόνια. Πληρώνει σε 7 μέρες ενώ έχει λεχθεί από πολλούς πως δίνει καλύτερα στατιστικά από όποιοδηποτε άλλη PTC ιστοσελίδα.

 

Περισσότερα...

Μαζί με το Neobux είναι το παλαιότερο και από τα πιο αξιόπιστα που υπάρχουν αυτή την στιγμή . Προσφέρει πολλές διαφημίσεις για θέαση και με σωστή τακτική μπορεί εύκολα κάποιος να αποκτήσει ένα σταθερό εισόδημα. 

Περισσότερα...

Πρόκειται για τις υπόλοιπες PTC ιστοσελίδες χωρισμένες σε κατηγορία αξιοπιστίας. Η περιγραφή κάθε ιστοσελίδας θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά, τακτική και κάθε πόσο πληρώνουν.

Περισσότερα...

To FuseBux πρόσθεσε 4 καινούρια banners για Άμεσους ρεφεραλς. Επίσης, το πιο σημαντικό, είναι πως από τώρα και στο εξής το Paypal θα πληρώνει Άμεσα όλους τους χρήστες τις. Είναι το μοναδικό PTC site μέχρι στιγμής που πληρώνει ΆΜΕΣΑ και από τις 4 payment processors. 

 

 

Top