Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
Εδώ θα γίνονται όλες οι συνομιλίες για τo Hunbux

ΘΕΜΑ: Αξιολόγηση

Αξιολόγηση 3 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #8108

  • admin
  • Το Άβαταρ του/της admin
Το hunbux πλησιάζει επιτυχημένα τα 6 χρονιά λειτουργίας με έδρα την Ουγγαρία. Πληρώνει τους χρήστες του για να βλέπουν διαφημίσεις και πληρώνει μέσω paypal και payza καθώς υπάρχει και η επιλογή να σταλούν χρήματα και σε τραπεζικό λογαριασμό.

Το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι μόλις 1$ στην πρώτη ανάληψη και από κει και πέρα υπάρχει κλιμάκωση δηλαδή 3$ στη δεύτερη ανάληψη, 5$ στην τρίτη, και τελικό όριο είναι τα 7$ από την τέταρτη ανάληψη και μετά.

Παρέχει ικανοποιητικό αριθμό διαφημίσεων και θέτει όριο τις θεάσεις 40 διαφημίσεων σε καθημερινή βάση.

Αν υπολογίσουμε ότι κάθε διαφήμιση πληρώνει 0.001 cents σε κάθε standard μέλος γρήγορα καταλαβαίνουμε ότι ο κάθε απλός χρήστης μπορεί να αποκομίζει 4 cents τη μέρα μόνο από τις θεάσεις διαφημίσεων.

Στα πολύ θετικά του site είναι ότι ο χρηστής πιστώνεται ΟΛΑ τα click του referral του. Για κάθε standard μέλος υπάρχει όριο στον αριθμό των refκαι είναι 15. Βεβαια με πιθανή αναβάθμιση ο αριθμός αυξάνεται καθώς επίσης αυξάνονται και οι αποδόσεις των διαφημίσεων.

Υπάρχουν διάφορα πακέτα αναβαθμίσεων ανάλογα με το τι στρατηγική θέλει να ακολουθήσει το κάθε μέλος και ανάλογα με το τι ποσό θέλει να επενδύσει. Το site παρέχει forum και πολύ καλό support.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης referral σε διάφορα πακέτα ανάλογα με τη στρατηγική που ακολουθείτε.

Το θέμα είναι κλειδωμένο.
loading...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.177 δευτερόλεπτα
Top