Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
Εδώ θα γίνονται όλες οι συνομιλίες για τo InnoCurrent

ΘΕΜΑ: Αξιολόγηση

Αξιολόγηση 3 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2904

  • admin
  • Το Άβαταρ του/της admin
Το InnoCurrent είναι ο "μικρός" αδερφός του AyuWage με αρκετές βελτιώσεις στην σχεδίαση όμως κρατώντας των βασικό κορμό και τα στοιχεία του AyuWage.

Οδεύοντας προς τον 4ο χρόνο το Innocurrent προσφέρει σιγουριά και σταθερότητα! Που είναι το ποιο σημαντικό για τα PTC Site, καθώς το πλάνο του είναι ίδιο με του AyuWage, " Δίνει ότι έχει "

Έτσι λοιπόν από αυτό το Site μπορούμε να βγάλουμε από θεάσεις και διάφορα Tasks όπως "emails" , "search" και άλλα πολλά από 0.0005$ την ημέρα έως και 1$ χωρίς να έχουμε Refferals .

Η επιλογή του να ενοικιάζουμε εργάτες υπάρχει και εδώ, όμως καλό θα ήταν να μην την χρησιμοποιήσουμε, καθώς τις περισσότερες φορές το μόνο που καταφέρνουμε είναι να χάσουμε τα χρήματα μας, καθώς είναι πολύ δύσκολο να βρούμε κάποιον αξιόπιστο!

Επίσης προσοχή στο να ακολουθούμε σωστά και πιστά αυτά που ζητάει η σελίδα! Γιατί τα Ban είναι πολύ εύκολα. Όμως αν κάνουμε σωστά την δουλειά μας δεν φοβόμαστε τίποτα.

Επίσης διαθέτει Toolbar που με το κατέβασμα του ενημερώνει αυτόματα για τις διαφημίσεις που είναι διαθέσιμες για εμάς! Καθώς διαφημίσεις εμφανίζονται καθ' όλη την διάρκεια της μέρας.

Τρόπος πληρωμής : Paypal,Payza

Ελάχιστη Πληρωμή : 5$

Πληρώνει κάθε: 7 εργάσιμες μέρες.

Τελευταία διόρθωση: 3 Χρόνια 3 Μήνες πριν από admin.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
loading...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.188 δευτερόλεπτα
Top