Νεα

Το euroulakia.com πρόκειται να σας φέρνει όλα τα τελευταία νέα από τις κορυφαίες ιστοσελίδες  μεταφράσμένα στα ελληνικά

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ενότητα των τελευταίων νέων έτσι ώστε να είστε ενήμεροι για το πότε βγάζουν προσφορές-εκπτώσεις οι ιστοσελίδες. Αυτό θα σας γλιτώσει κάποια λεφτά με αποτέλεσμα να αυξήσει το κέρδος σας. Οι εκπτώσεις συνήθως διαρκούν 3-5 μέρες γιαυτό να επισκέπτεστε συχνά αυτή την ενότητα για να μην χάσετε κάποια ευκαιρία.

Το euroulakia.com θα αναρτά μόνο τα τελευταία νέα που αφορούν τις κορυφαίες ιστοσελίδες.

Μέτα απο το επιτυχημένο downline που είχε γίνει πριν ένα μήνα στο φορουμ συνεχίζουμε δυναμικά με 2 καινούρια downlines έτσι ώστε να βγουν όλοι κερδισμένοι

Clixsense (δες εδώ: http://www.euroulakia.com/forum/clixsense/100-downline-clixsense )

Wordlinx (δες εδω: http://www.euroulakia.com/forum/wordlinx/617-downline-wordlinx)

 

 

Για οποίον θέλει να συμμετάσχει στο downline του DonkeyMails (το οποιο άρχισε πριν ένα μήνα) μπορεί απλά να το κάνει εδώ : 

http://www.euroulakia.com/forum/donkeymails/434-downline-donkeymails

 

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι το downline το euroulakia εξηγεί πιο κάτω:

Downline είναι όταν ο ένας γράφετε κάτω από κάποιον άλλον και αφήνει το λινκ του στο φόρουμ για τον επόμενο.

Δηλαδή ο "erseke" γράφεται στο donkeymails.... αφήνει το λινκ του στο φόρουμ...έρχεται η "Artista" και γράφεται χρησιμοποιώντας το λινκ του "erseke" και αφήνει με την σειρά της το λινκ του για τον επόμενο..μετά έρχεται ο "δραπέτης" και χρησιμοποιεί το λινκ της "Artista" για να γραφτεί και με την σειρά του αφήνει το λινκ του για τον επόμενο κ.ο.κ

 

Γιατί να το κάνουμε αυτό στο Clixsense η Wordlinx?

Αυτό μπορείς να το κάνεις σε οποιοδήποτε site άλλα αν το κάνεις σε συγκεκριμένα σαιτς συμφέρει περισσότερο.

Τα περισσότερα sites προσφέρουν την δυνατότητα μόνο ενός επίπεδου ρεφεραλ ενώ το DonkeyMails δινει την δυνατότητα 5 επίπεδων ρεφεραλς.

5 επίπεδα ρεφεραλς? τι είναι αυτό?

5 επίπεδα είναι το εξής.. Έχουμε τον χρήστη Α που γράφεται στο DonkeyMails και αφήνει το λινκ του στο φόρουμ. Τότε ο Β γράφεται κάτω απο αυτόν.. και μετά ο Γ γράφεται κάτω από τον Β...μετά έρχεται ο Δ και γράφεται κάτω από τον Γ κ.ο.κ. Δηλαδή έχουμε Α->Β->Γ->Δ->Ε. 5 επίπεδα ρεφεραλς σημαίνει πως οταν δει διαφημίσεις ο Ε τότε ο Α,Β,Γ και Δ παίρνουν προμήθεια!!! 

 

Top