Το Cashnhits έχει αρκετές ομοιότητες στην φιλοσοφία του με το Clixsense και οι τρόποι για να κερδίσεις χρήματα από είναι πολλοί.

 

1.Paid to click.

Το Cashnhits είναι pay to click ιστοσελίδα οπότε ο πιο βασικός τρόπος για να κερδίσεις χρήματα είναι βλέποντας τις πολλές διαφημίσεις που σου δίνει καθημερινά.

2.Άμεσοι ρεφεραλς

Στο Cashnhits υπάρχει η δυνατότητα να έχετε άμεσους referrals τους οποίους όμως μπορείτε να αποκτήσετε με δύο τρόπους. Ο πρώτος τρόπος είναι να συστήσετε την σελίδα σε φιλους και συγγενείς δίνοντας τους το σύνδεσμο σας για να κάνουν εγγραφή  και ο δεύτερος είναι να τους αγοράσετε απευθείας από το ίδιο το site.

3.Autoshurf 

Ένας άλλος τρόπος για να κερδίζετε στο Cashnhits είναι το Autoshurf.To autoshurf σας δίνει έως 0,10$ την ημέρα και η λειτουργία του είναι απλή. Απλά απ’το αρχικό menu πατάτε την επιλογή Autoshurf και στο παράθυρο που ανοίγει, πατάτε το κουμπί start surf.Αυτόματα ανοίγει ένα νεο παράθυρο στο youtube και το πρόγραμμα βλέπει βίντεο μόνο του μέχρι να το κλείσετε,ενώ εσείς μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε άλλο στον υπολογιστή σας.

4.Video adds-Comment adds-Facebook likes

Στο Cashnhits έχετε την δυνατότητα να βλέπετε επίσης διαφημίσεις video όποτε αυτές είναι διαθέσιμες, να κάνετε σχόλια σε βίντεο στο youtube,καθώς επιίσης και like στο Facebook κερδίζοντας έξτρα χρήματα.

5.Cash in Grid Το Cash in Grid

Είναι το κλασικό παιχνίδι που έχουν οι περισσότερες ιστοσελίδες και στο οποίο ο χρήστης βλέπει μια εικόνα με 600 κουτάκια εκ των οποίων έχει δικαίωμα να πατήσει τα 25 (για premium members 50) κερδίζοντας από 0,1$ εως 2$ 

Top