Καταρχάς πρέπει να συνδεθείς στην ιστοσελίδα. Για να δεις διαφημίσεις πρέπει να πατήσεις το κουμπί «Δείτε Διαφημίσεις» ή "View Advertisements" (αν το έχεις στα αγγλικά).

Στην συνεχεία θα σου εμφανίσει πολλές διαφημίσεις διαφόρως χρώματος τις όποιες μπορείς να δεις μια φορά το 24ωρο.

Για να δεις την διαφήμιση άπλα κλικαρεις πάνω της και περιμένεις μέχρι να γεμίσει η μπάρα και να σου εμφανίσει μήνυμα πως τα λεφτά καταχωρηθήκαν στον λογαριασμό σου. Συνήθως παίρνει 5- 10 δευτερόλεπτα (εξαρτάται από την διαφήμιση - οι διαφημίσεις που παίρνουν περισσότερο χρόνο είναι οι διαφημίσεις που δίνουν περισσότερα λεφτά)

Το πιο πάνω στάδιο επαναλαμβάνεται συνεχώς μέχρι να μην υπάρχουν άλλες διαφημίσεις να δείτε. Οι πορτοκαλί διαφημίσεις είναι η πιο σημαντικές για τον λόγο όταν θα ενοικιάσετε ρεφεραλς στην συνέχεια για να πάρετε την προμήθεια από αυτούς θα πρέπει να δείτε τις Fix (πορτοκαλί διαφημίσεις). Αν έχετε ρεφεραλς και δεν δείτε τις διαφημίσεις τότε θα χάσετε την προμήθεια την επόμενη μέρα.

Συμβουλη II

Θα σας παίρνει 2 λεπτά την ημέρα για να βλέπετε τις διαφημίσεις σε κάθε σελίδα ξεχωριστά. Δηλαδή αν εγγραφείτε σε 8 ιστοσελίδες θα σας παίρνει 16 λεπτά την ημέρα. Μπορείτε να μειώσετε τον  χρόνο εάν ανοίγετε ταυτόχρονα 4 παράθυρα (κάθε παράθυρο να είναι και ξεχωριστή ιστοσελίδα) και να κλικάρετε ταυτόχρονα τις διαφημίσεις από αυτές τις 4 ιστοσελίδες.

Εγγραφη

Μπορείτε να δείτε όλες τις ιστοσελίδες που θα μπορούσατε να κάνετε εγγραφή - χωρισμένες ανά κατηγορία αξιοπιστίας - πατώντας το πιο κάτω κουμπί.

Top