Εκτός από την θέαση διαφημίσεων και την ενοικίαση ρεφέραλς μπορείτε να αποκομίσετε επιπλέον λεφτά κάνοντας διάφορες μικροδουλείες (micro jobs / tasks).

Κάθε ιστοσελίδα προφέρει πολλές και διάφορες μικροδουλειες αξίας 1-40 σεντ η κάθε μια και το καλύτερο είναι πως δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για το πόσες να κάνετε σε μία μέρα.  Οι περισσότερες μικροδουλείες είναι από την εταιρία CrowdFlower και γιαυτό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή εκεί πριν ξεκινήσετε.

Μερικά παραδείγματα μικροδουλειών είναι:

  • Να ελέγξετε διευθύνσεις μερικών ιστοσελίδων
  • Να συμπληρώσετε κάποιες φόρμες
  • Να κάνετε εγγραφή σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες
  • Να κάνετε σχόλια
  • Να δείτε μερικά βίντεο
  • Να κάνετε ερωτηματολόγια

Δυστυχώς ακόμη δεν υπάρχουν Ελληνικές μικροδουλείες. Οι περισσότερες είναι κυρίως στα Αγγλικά γιαυτό ο χρήστης θα πρέπει να γνωρίζει καλά την αγγλική γλώσσα για να καταφέρει να κάνει μικροδουλειες. Με το που τελειώνετε την μικροδουλειά τότε αυτομάτως τα λεφτά πιστώνονται στο λογαριασμό σας.

Οι ιστοσελίδες που προσφέρουν ποικίλες μικροδουλειές προς το παρών είναι το Neobux, Clixsense και Cashnhits.

Για παράδειγμα η πιο κάτω εικόνα είναι από μια μικροδουλειά του Neobux.

Η συγκεκριμένη μικροδουλειά δίνει 31 σεντ για να επισκεφτείς ιστοσελίδα μιας εταιρείας και να βρεις ποιος είναι ο υπεύθυνος του τμήμα Marketing. Ο αριθμός 97 (δίπλα) μας δείχνει πόσες, από την συγκεκριμένη μικροδουλειά, υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν πολλές και διάφορες μικροδουλείες και αν γνωρίζετε καλά Αγγλικά θα είναι προς το συμφέρον σας να τις δοκιμάσετε. 

Ο πιο κάτω χρήστης κατάφερε και έβγαλε περισσότερα από 50$ σε 13 μέρες.

Top